10-12-2018 21:18:25

Med IDA Startup sætter vi fokus på teknologibaseret iværksætteri. Vi understøtter dig, som har valgt en karrierevej, som iværksætter - hvad enten du selv har startet en teknologibaseret startup, eller ønsker at blive en del af en. Vi tilbyder rådgivning, og arrangementer, deler viden og faciliterer netværk med teknologibaseret iværksætteri som afsæt.

Gaming, VR og e-learning

Den danske spilbranche boomer i disse år, flere og flere nye virksomheder skyder frem, de eksisterende vokser sig store og omsætningen har forlængst rundet 1 milliard. Det samme gælder e-learning, e-health og andre former for interaktive produkter. Her finder du artikler og arrangementer med fokus på hele den interaktive branche.
23. aug. 2016 Af IDA Startup
Når gaming bliver en levevej
Når gaming bliver en levevej

Startup stories: Tre studerende fra Game Design på ITU gik sammen i 2011 og skabte gaming virksomheden Logic Artists. Vi har mødt dem til en snak om rutschebaneture og motivation.

Læs mere
Nordiske spilvirksomheder sætter rekordfart
Nordiske spilvirksomheder sætter rekordfart

Norden er blevet en af verden største knudepunkter for spil-startups - og er hjem for fire ud af fem af de største spilhandler nogensinde foretaget. IDA Universe gør dig klogere på en eksplosiv br ...

Læs mere
Sure fugle, surfbræts og bolsjer: Her er nordens største spilsucceser
Sure fugle, surfbræts og bolsjer: Her er nordens største spilsucceser

En række af de mest populære spil i verdens app-butikker er lavet i Danmark og resten af Skandinavien. IDA Universe giver dig overblik over den nordiske perlerække.

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close