20-08-2018 08:26:24

Med IDA Startup sætter vi fokus på teknologibaseret iværksætteri. Vi understøtter dig, som har valgt en karrierevej, som iværksætter - hvad enten du selv har startet en teknologibaseret startup, eller ønsker at blive en del af en. Vi tilbyder rådgivning, og arrangementer, deler viden og faciliterer netværk med teknologibaseret iværksætteri som afsæt.

Når gaming bliver en levevej

Startup stories: Tre studerende fra Game Design på ITU gik sammen i 2011 og skabte gaming virksomheden Logic Artists. Vi har mødt dem til en snak om rutschebaneture og motivation.
23. sep. 2016 Af IDA Startup
IDA Startup Stories: Mød de tre iværksættere og stiftere bag Logic Artists.

Da Jonas Wæver, Ali Emek og Juan Ortega var studerende på ITU, fik de en idé, nemlig at følge den passion de længe havde haft for online gaming. I 2011 blev  Logic Artists født og virksomheden er i dag et af Danmarks nye fremadstormende gamingfirmaer med 18 ansatte. 

Motivationen for dem er klar, de udvikler spil, de selv vil spille, og det motiverer dem til at udvikle deres spil færdige. For at arbejde med spiludvikling er en passion, understreger Jonas Wæver, som er Creative Director: 

"Once you've tried developing games you cannot do anything else - it seems incredible boring in comparison."

Når man har en ambition om at blive et af de bedste RPG (role playing game)-studier i Europa, så er turen derhen, i følge Ali Emek, Managing Director, ligesom en rutschebanetur, der går op og ned: 

"We grow and expand, but sometimes we have to shrink and have a smaller team. The core thing is that you really have to adapt to new situations really fast"

Og det er stressende at arbejde i en iværksættervirksomhed, jo større Logic Artists vokser sig, jo større bliver udfordringerne. Men ikke en eneste dag de sidste fem år, er Ali Emek vågnet uden lyst til at tage på arbejde. Den følelse er vigtigt, hvis du ikke elsker dit arbejde i en startupvirksomhed, så kan du ikke arbejde der, afslutter Ali Emek. 


Deltag i debatten

Jobfinder - Freelanceopgaver

luk
close