15-08-2018 22:56:12

Den 22. marts 2018 satte IDA fokus på hvordan du kan undgå stress og skabe et godt arbejdsliv. Tag med og bliv inspireret. Se hele programmet her.

Pernille Steen Pedersen

Pernille Steen Pedersen fortæller om skamfølelsen som et nyt arbejdsmiljøproblem, der kalder på nye, fælles løsninger, der har TRIO’en i centrum.
25. jan. 2018 Af: IDA
Pernille Steen Pedersen

Vi går i dag på arbejde med liv og sjæl. Krav om at skulle arbejde hurtigere og på nye måder kan være svært for den enkelte at håndtere, fordi man kan opleve at det går ud over fagligheden. Det er nemt at opfordre til at være robust og lade følelserne blive hjemme, men er det også realistisk? Nej, svarer ph.d. Pernille Steen Pedersen. Hun fortæller om skamfølelsen som et nyt arbejdsmiljøproblem, der kalder på nye, fælles løsninger, der har TRIO’en i centrum.

Pernille Steen Pedersen er uddannet fra statskundskab (cand.scient.pol) og har en ph.d. i ledelse fra institut for Ledelse, politik og filosofi på CBS. Her er Pernille også ansat som post.doc i dag. I sin forskning har hun særligt fokus på, hvad det er der gør os stressede i arbejdslivet og hvordan vi kan blive bedre til at hjælpe hinanden i stressperioder. I efteråret 2016 udgav hun bogen ”Slip stress ud af skammekrogen – et forsvar for arbejdsfællesskabet”. Forud for sin afhandling arbejdede Pernille 10 år i Beskæftigelsesministeriet, hvor hun havde fokus på bl.a. sygefravær.

Download slides.

luk
close