15-12-2018 05:10:21

DET BEDSTE MATCH

Gør som 30.000 andre studerende
Vælg det bedste fællesskab med de bedste fordele

IDA er Danmarks største interesseorganisation og fagforening for studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Det er din genvej til en lang række kontante fordele, sociale og faglige events og hjælp til studiejob og lønforhandling.

Det første år er gratis (også selvom du allerede er medlem af en anden fagforening). Herefter koster studiemedlemskabet kun 20 kr. om måneden. 

Du får:

  • Bedste økonomiske fordele
  • Bedste events
  • Bedste studieforsikringer
  • Bedste bankaftale
  • Bedste faglige sparring
Bliv studiemedlem

Attraktive medlemsfordele

Få adgang til masser af fordele, der gør studielivet sjovere, nemmere og billigere. Få bl.a. op til 20% på Boozt.com og billig studieforsikring.

Se alle fordele

Download app'en IDA Events

...og få nem adgang til 3.000 fede faglige og sociale events.

 

Se alle events

Ville du sige nej til 13.000 kr.?

..nej vel? Husk også at melde dig ind i Akademikernes A-kasse og få ret til dagpenge efter studiet.


Læs mere og meld dig ind her

Det virker måske lidt selvfedt at sige, at vi er de bedste. Men 30.000 studerende har valgt os som deres foretrukne fagforening. Bl.a. fordi vi forstår studietidens behov for sociale events, økonomiske fordele og hjælp til faglig sparring. Vi er også de største og kan derfor tilbyde nogle af de billigste priser.

Som studiemedlem kan du bl.a. få:

Tilmeld dig nu og få første års medlemskab gratis

Hvem er IDA?
I IDA arbejder vi for at give dig og dine medstuderende et stærkt fagligt fællesskab, hvor jeres forskellige kompetencer kommer i spil. Både som studerende, og når det en dag er tid til det første job.

Studietiden er en spændende periode, og det gælder om at få det bedste ud af den. IDA vil gerne være med til at give dig som læser IT, naturvidenskab eller til ingeniør en god studietid. Vi hjælper dig godt i gang og kan rådgive dig om stort som småt, give dig økonomiske fordele samt ruste dig til din kommende karriere.

Læs mere om IDA og studiemedlemskabet

 

luk
close