14-08-2018 10:40:43

Hvordan kan vi indføre og udvikle ny teknologi på hospitalerne, hvad sker der i forskningen inden for nye metoder til forbedring af diagnose og behandling? Hvordan inddrager vi de etiske spørgsmål, som ny teknologi medfører? Sådan lyder bare nogle af de spørgsmål, som IDA Sundhedsteknologi beskæftiger sig med.

Bliv en del af netværket

Hvordan kan vi indføre og udvikle ny teknologi på hospitalerne, hvad sker der i forskningen inden for nye metoder til forbedring af diagnose og behandling? Hvordan inddrager vi de etiske spørgsmål, som ny teknologi medfører? Sådan lyder bare nogle af de spørgsmål, som netværket IDA Sundhedsteknologi beskæftiger sig med.
20. okt. 2015 Af: IDA

Meld dig ind i IDA Sundhedsteknologi

Som medlem af IDA, kan du melde dig gratis og uforpligtende ind i IDA Sundhedsteknologi. Som netværksmedlem får du:

  • viden og inspiration
  • mulighed for at netværke med personer, der interesserer sig for samme fagområde som dig selv
  • automatisk tilsendt nyhedsmail fra IDA Sundhedsteknologi med tilbud om at deltage i interessante arrangementer, ekskursioner og konferencer
  • Rabat eller prisnedsættelse på betalingsarrangementer.

Del din viden og vær selv med til at bidrage.

IDA Sundhedsteknologi sætter fokus på ”Mennesket som midtpunkt i et højteknologisk velfærdssamfund” med særlig relation til syghusbyggeri, sundheds- og velfærds­tek­no­logi. IDA Sundhedsteknologi er et netværk, der beskæftiger sig med mulighederne for en optimal udnyttelse af de ressourcer, der nu en gang er til rådighed, og går også tæt på vores velfærdssamfund i fremtiden.

Netværket er gratis for medlemmer - er du ikke medlem af IDA, koster det 400 kr. om året at være medlem, og du tilmelder dig her

 

luk
close