21-08-2018 21:17:37

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Kierkegaard og kunsten at vælge sig selv - som leder

Fremtidens ledelse og karriere: Når forandringer, disruption mv. blæser om ørene på os, er det vigtigt at kunne holde fast i sig selv for ikke at blive blæst omkuld. Få indsigt i, hvordan du kan blive en autentisk leder og omstillingsparat samtidigt.
Arrangør: IDA Lederforum
Medarrangører: IDA Lederforum Hovedstaden, IDA Lederforum Midt/Vest, IDA Lederforum Nordjylland, IDA Lederforum Sjælland, IDA Lederforum Syddanmark
Kierkegaard og kunsten at vælge sig selv - som leder

I dag vil alle gerne være både autentiske og omstillingsparate ledere. Men kan man begge dele på en gang? Og hvad er autenticitet egentlig for en størrelse? Er det en kerne, der bor dybt inden i os? Eller konstrueres vi gennem vores relationer? Og kan vi omstille os til hvad som helst? For Kierkegaard udgør selvet en opgave for det enkelte menneske. Man skal vælge, vinde, finde og dermed overtage sig selv for at være autentisk – men så kan man til gengæld også have sit selv med sig alle vegne også i de vildelse omstillinger. Foredraget vil introducerer til kunsten at vælge sig selv i et nutidigt perspektiv.

Pia Søltoft, Coaching-Kierkegaard

Pia Søltoft,  Ph.d., forfatter og sognepræst i Marmorkirken samt ejer af konsulentfirmaet  Coaching-Kierkegaard. Pia Søltoft er tidligere leder af Søren Kierkegaard Forskningscenteret ved Københavns  Universitet og har altid sat formidlingen af Søren Kierkegaards tanker højt. I 2008 startede  hun konsulentvirksomheden Coaching-Kierkegaard, der formidler Kierkegaards tanker til  erhvervslivet og oversætter filosofiske og eksistentielle problemstillinger så de bliver  relevante i en ledelsesmæssig kontekst. Har udgivet bøgerne ”Svimmelhedens etik” 2000,  ”Kierkegaard og kærlighedens skikkelser” 2014, ”Kunsten at vælge sig selv. Om Kierkegaard,  coaching og lederskab”  2015 samt ”Kierkegaards kabinet. En nutidig introduktion” i 2017.

 

Kør med bus til Technomania

Vi har arrangeret busser rundt om i landet, så det er nemt at deltage. Tilmeld dig her, så du er sikker på en plads i bussen til årets vildeste tech-messe. Bussen er gratis for IDA medlemmer.  


Er du ikke medlem af IDA og har du ikke tidligere deltaget i et arrangement?

Klik på "tilmeld" og opret nemt og enkelt en brugerprofil. Så er du sikker på at få en plads til denne talk på Technomania..

 

 

 

Tilvalg

Ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum

11 sep.
Automatikmessen; Digital Ledelse
  • Brøndby Hallen, Brøndby
  • tirsdag d. 11. september kl. 08:30
14 sep.
IDA TakeAways: Paradokser i lederskabet
  • IDA Mødecenter, København V
  • fredag d. 14. september kl. 08:30
18 sep.
Delegering i praksis
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 18. september kl. 17:30
26 sep.
Thinkers50 European Business Forum 2018
  • ODEON, Odense C
  • onsdag d. 26. september kl. 09:00
4 okt.
IDA TakeAways: Sense & Respond
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 04. oktober kl. 08:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close