15-08-2018 22:55:11

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Selvkørende køretøjer: Ledelse af eksponentielt voksende teams i en helt ny industri

Fremtidens ledelse og karriere: Hør hvordan man bygger et team og leder et hold i en helt ny industri, der er fyldt med eksponentielt udviklende teknologier og med et komplekst regulativt miljø.
Arrangør: IDA Lederforum
Medarrangører: IDA Lederforum Hovedstaden, IDA Lederforum Midt/Vest, IDA Lederforum Nordjylland, IDA Lederforum Sjælland, IDA Lederforum Syddanmark
Selvkørende køretøjer: Ledelse af eksponentielt voksende teams i en helt ny industri

I en tid hvor teknologi udvikler sig eksponentielt, hvor alle industrier går gennem en digital transformation og hvor nye forretningsmodeller og konkurrenter dukker op ‘overnight’, er de teams man sammensætter endnu mere kritiske end tidligere. At finde, tiltrække og lede nye typer af talenter i traditionelle organisationer er en kæmpe udfordring.

 

Autonomous Mobility er i gang med at bygge den næste version af personlig mobilitet, imod en fremtid hvor transport i mindre grad er individuel og i større grad er delt, bæredygtig og selvkørende. Det kræver helt nye kompetencer og helt nye måder at lede sine teams. I indlægget vil I kunne høre om opstarten af projektet, hvordan man fandt de første medarbejdere, og hvordan man har tænkt sig at blive ved med at accelerere udviklingen af teamet og markedet i tandem.


Peter Sorgenfrei, CEO, Autonomous Mobility A/S (Semler)

Peter har arbejdet de sidste 16 år i USA og England, primært i bilindustrien hos DaimlerChrysler, Toyota, som aktieanalytiker hos UBS på Wall Street, og som virksomhedsejer og rådgiver til bil producenter og leverandører angående fremtidige produkt- og serviceudvikling. I dag leder han den virksomhed i Semler Gruppen der skal introducere og tilbyde flåder af selvkørende køretøjer i Norden og Baltikum. Peter og hans team er i gang med at udvikle nye forretningsmodeller, arbejde med myndigheder og lave projekter for at Danmark kan blive førende indenfor brugen af selvkørende teknologi.

 

Kør med bus til Technomania

Vi har arrangeret busser rundt om i landet, så det er nemt at deltage. Tilmeld dig her, så du er sikker på en plads i bussen til årets vildeste tech-messe. Bussen er gratis for IDA medlemmer.  

Er du ikke medlem af IDA og har du ikke tidligere deltaget i et arrangement?

Klik på "tilmeld" og opret nemt og enkelt en brugerprofil. Så er du sikker på at få en plads til denne talk på Technomania..

 

 

 

 

 

Tilvalg

Ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum

14 sep.
IDA TakeAways: Paradokser i lederskabet
  • IDA Mødecenter, København V
  • fredag d. 14. september kl. 08:30
18 sep.
Delegering i praksis
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 18. september kl. 17:30
20 sep.
Krav til fremtidens leder – et unikt foredrag!
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • torsdag d. 20. september kl. 17:00
26 sep.
Thinkers50 European Business Forum 2018
  • ODEON, Odense C
  • onsdag d. 26. september kl. 09:00
4 okt.
IDA TakeAways: Sense & Respond
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 04. oktober kl. 08:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close