15-08-2018 22:54:52

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Teknologi på Mars

3D og rumteknologi: Hvad skal man bruge, når man har planer om at slå sig ned på Mars resten af sit liv? Og med hvilke remider skulle du skabe din tilværelse, når præmissen er, at du ikke kan tage det med under armen i rumraketten?
Arrangør: IDA Vestjylland
Medarrangører: Fagteknik, IDA Vestjylland, IDA Automation, IDA Fremtidsteknologi, IDA Trafik og byplan, IDA Young Professionals, Nordjyske Planlæggere, IDA Nord, Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Østjylland, Østjyske Planlæggere, IDA Østjylland
Teknologi på Mars

En ting man ihvertfald får brug for er masser af værktøj, men det skal helst være let og passe til alle tænkelige situationer. Det problem kan løses ved hjælp af en 3D printer, noget filament (3D printer plastic), en blender og en såkaldt extruder, så kan man genbruge alt sit 3D printede værktøj igen og igen.


Christian Ohlendorff Knudsen

Christian Ohlendorff Knudsen er It-systemingeniør, og så er han med i kapløbet om at få en enkeltbillet til Mars i 2024 og aldrig vende hjem. Læs mere her.

 

Kør med bus til Technomania

Vi har arrangeret busser rundt om i landet, så det er nemt at deltage. Tilmeld dig her, så du er sikker på en plads i bussen til årets vildeste tech-messe. Bussen er gratis for IDA medlemmer.  

Er du ikke medlem af IDA og har du ikke tidligere deltaget i et arrangement?

Klik på "tilmeld" og opret nemt og enkelt en brugerprofil. Så er du sikker på at få en plads til denne talk på Technomania..

Tilvalg

Ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra IDA Vestjylland

23 aug.
Naturen som driver for byudvikling
  • Hebolgårde 2, Ringkøbing
  • torsdag d. 23. august kl. 14:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close