19-08-2018 19:34:44

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Festos Motion Terminal, BionicCobot, eMotionButterflies

Kom forbi Festos expoarea og oplev kunstige insekter, letvægtsrobotten, bionicCobot, og Festo Motion Terminal, verdens første automationsplatform, der styres med motion-apps.
14. aug. 2017 Af: IDA Technomania

Festo Motion Terminal: Oplev Festo Motion Terminal, som er verdens første automationsplatform, der styres med motion-apps og som kan udvikle sig til et cyber-physical system takket være en intelligent fusion af mekanik, elektronik og software.

BionicCobot: Giv hånd til BionicCobot, som er udformet som den menneskelige arm. Dette gælder ikke blot dens anatomiske konstruktion. Ligesom dens biologiske rollemodel, så er denne pneumatiske letvægtsrobot i stand til at løse en bred vifte af opgaver, takket være dets fleksibilitet og nænsomme bevægelser. Denne fleksibilitet gør den i stand til at arbejde direkte og sikkert med mennesker. 

eMotionButterflies: Stå under vingerne af Festos flyvende bioniske sommerfugle til Technomania. Sommerfuglene, som består af ultralette konstruktioner, er kunstige insekter og har en bevidst kollektiv flyveadfærd. Festo vil demonstrere sommerfuglene én gang i timen i hal f.

luk
close