18-08-2018 04:41:31

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Medlemszonen

Du skal forkæles. Og så er den ikke længere. Kom til Technomania 2017, hvor du som medlem kan få fri adgang til medlemszonens rådgivning, konkurrencer og gode kaffe.
Medlemszonen

Kom i snak med en af IDAs karriererådgivere, test om du får den rigtige løn, få en forfriskende kop kaffe ved vores fantastiske kaffemand, eller find ud af, hvad du kan spare ved at blive medlem i IDA Forsikring. Du kan også deltage i konkurrencer og vinde fede præmier.

Kort sagt, kom og nyd dagen.

Medlemszonen er for IDA-medlemmer, og har du en ven eller kollega, du gerne vil forkæle med et medlemskab og de mange IDA-medlemsfordele, så tag dem med. Vi er klar i Medlemszonen til at melde dem ind med 3 måneders gratis prøvemedlemskab, og du kan få et gavekort som tak for hjælpen


Medlemszonen tilbyder: 

  • Styrk dit netværk HELT gratis med IDA. Tilmeld dig et eller flere af IDAs fagtekniske netværk, og bliv inviteret med til spændende konferencer, arrangementer, virksomhedsbesøg, kurser og meget. Alle der melder sig ind i et eller flere netværk i løbet af de to dage, er med i lodtrækningen om en superpræmie

  • Hvis du kommer forbi med et nyt medlem, som er optagelsesberettiget, kvitterer vi med en præmie til dig

  • Hvordan kan man opnå gratis medlemskab i IDA med IDA Forsikring? (Hvis du ikke sparer min. 2.000 kr. ved at samle dine private forsikringer i IDA forsikring, modtager du 2 flasker vin)

  • Hvor hurtigt kan du køre? Test det i Medlemszonen i kørespillet IDA Race og bliv dagens hurtigste kører. Du kan vinde gavekort til spotdeal.dk

  • Vi opbevarer dine ting/Brochurer (eget ansvar)

  • Kom og slap af med en kop kaffe

  • Tilmeld dig vores mange spændende kommende arrangementer – Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige til dig

  • Skulle jeg tage en snak med en af IDAs karriererådgivere? Er det en tanke, der har strejfet dig? Hvis ja, så har du chancen for at møde en af IDAs karrierekonsulenter i medlemszonen.

    Temaerne er mange og kunne fx være: Hvad er et godt job? * Laver jeg det rigtige? * Hvordan ”skal” et Cv se ud? * Hvad lægger arbejdsgiverne vægt på? * Kan man planlægge sin karriere? * Hvordan overbeviser jeg min leder om at efteruddannelse er en god investering? * Hvornår skal man skifte job? * Hvordan afdækker jeg mine faglige og personlige kompetencer?
luk
close