19-08-2018 22:47:13

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Udstillere

Festo, Danfoss, DTU, Secomea, Cadsys Scandinavia og mange flere. På Technomania står stærke teknologispillere klar på banen for at give dig en unik oplevelse og vise dig det sidste nye.

Danfoss: Danfoss udvikler teknologier, der gør det muligt at gøre mere med mindre, indenfor infrastruktur, fødevareforsyning, energieffektivitet og klimavenlige løsninger.

eMotionButterflies: Stå under vingerne af Festos flyvende bioniske sommerfugle til Technomania. Sommerfuglene er kunstige insekter, bestående af ultra lette konstruktioner og som har en bevidst kollektiv flyveadfærd.

Festo Motion Terminal: Oplev også Festo Motion Terminal, som er verdens første automationsplatform, der styres med motion-apps og som kan udvikle sig til et cyber-physical system takket være en intelligent fusion af mekanik, elektronik og software.

BionicCobot: Giv hånd til BionicCobot, som er udformet som den menneskelige arm. Dette gælder ikke blot dens anatomiske konstruktion. Ligesom dens biologiske rollemodel, så er denne pneumatiske letvægtsrobot i stand til at løse en bred vifte af opgaver, takket være dets fleksibilitet og nænsomme bevægelser. Denne fleksibilitet gør den i stand til at arbejde direkte og sikkert med mennesker. 

Model X: Mød Model X til Technomania. Model X er den sikreste, hurtigste og mest alsidige SUV i historien, med firehjulstræk og et 100 kWh batteri, der giver 565 km rækkevidde. Model X har rigeligt med plads til 7 voksne med bagage. Den er vanvittig hurtig og kan accelerere fra 0-100 km/t på 3,1 sekunder.

Cadsys: Kom og oplev SpaceClaim, VERDENS nemmeste 3D CAD system, der kan arbejde med alle typer fil formater. Perfekt til Design, 3D Print, Reverse engineering, tyndplade, underleverandører og mm.

 

 

luk
close