18-08-2018 04:41:24

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Forrygende start på Technomania i Herning

Ingeniørforeningens teknologievent Technomania, der åbnede onsdag under hi-messen i Herning, er kommet godt fra start. Allerede nu melder arrangøren om overvældende flot interesse fra de besøgende.
4. okt. 2017 Af: Ole Haun
<p>På Technomania i hal F er der rig mulighed for at gå på opdagelse blandt et væld af teknologier - blandt andet Microsoft HoloLens-briller. Foto: MCH/Lars Møller.</p>

På Technomania i hal F er der rig mulighed for at gå på opdagelse blandt et væld af teknologier - blandt andet Microsoft HoloLens-briller. Foto: MCH/Lars Møller.

Fra den tidlige morgenstund ankom de første forventningsfulde messegæster til hal F i MCH Messecenter Herning, der 4. og 5. oktober er forvandlet til et teknologisk oplevelsesunivers på ikke mindre end 3.400 kvadratmeter.

Målt på forhåndsinteressen alene tegnede Technomania til at blive en sand publikumsmagnet. En uge inden Technomania havde flere end 1.200 reserveret plads til en af de mange faglige talks, som blot er en del af Technomanias omfattende aktivitetsprogram. Siden er tilmeldingerne eksploderet, så Technomania ved dagens åbning kunne notere 2.500 forhåndstilmeldte.

- Det er jo enhver arrangørs drøm at komme så flot fra start, og vi glæder os enormt meget til at byde velkommen til alle de nysgerrige hi-besøgende, som måtte have lyst at lægge vejen forbi Technomania, siger en glad Aase Rhode, som er direktør for Teknologi og Netværk i Ingeniørforeningen, IDA.

Fra kunstig intelligens til Kierkegaard

Technomanias besøgende vil møde et fascinerende mix af indsigtsfulde indlæg om alt fra kunstig intelligens til Kierkegaard samt højteknologiske løsninger fra både veletablerede virksomheder og håbefulde tech startups.

- Det er en kæmpe fornøjelse at slå dørene op til en specialevent som denne. Alle aktører i Technomania har bakket helt fantastisk op om opgaven med at skabe et univers, som har noget for både øjet og øret, og samtidig er de med til at rokke ved vores forestillinger om, hvad der er teknisk muligt, siger Aase Rhode.

Technomania er en del af hi Tech & Industry Scandinavia og foregår i hal F i MCH Messecenter Herning 4.-5. oktober 2017.

Pressefotos og pressemateriale i øvrigt kan downloades på: https://universe.ida.dk/technomania/presserum/ 
som løbende opdateres med programinfo om Technomania.

Pressekontakt i Ingeniørforeningen, IDA: Ole Haun, mobil 22 15 46 16 og mail: oha@ida.dk

Mød din egen klon på  Technomania
Mød din egen klon på Technomania

Martine Jarlgaard havde danmarkspremiere med ”MEET YOURSELF” på Copenhagen Techfestival for få uger siden. Her stod folk i lange køer for at få lavet en 3D-skanning af sig selv. Det kan du prøve p ...

Læs mere
Populært: Tilmeldingerne strømmer ind til Technomania-talks
Populært: Tilmeldingerne strømmer ind til Technomania-talks

Flere end 1.200 har allerede reserveret plads til en af de mange faglige talks, som finder sted på IDAs Technomania-event i hal F på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning.

Læs mere
Kæmpe startup-event på Technomania

Når Ingeniørforeningen 4. og 5. oktober slår dørene op til fremtidseventen Technomania på teknologi- og industrimessen i Herning, bliver der rig lejlighed til at møde nogle af Danmarks visionære i ...

Læs mere
Rejs ind i fremtiden med Danfoss
Rejs ind i fremtiden med Danfoss

For de gæster som besøger Danfoss på Technomania, vil det ikke blive et møde med en stand, som er pakket med produkter, men i højere grad et møde med en vision om fremtiden.

Læs mere
Endnu mere Festo på  Technomania
Endnu mere Festo på Technomania

På Technomania 2017 fortsætter Festo sin fascinerende kobling af teknologi og natur med præsentationen af eMotionButterflies. Letvægtskonstruktioner på blot 32 gram, der som navnet fortæller, har ...

Læs mere
Fast track hackathon på Technomania
Fast track hackathon på Technomania

For de der har lyst til at binde an med programmering, arrangerer virksomheden Beckhoff Automation intensive hackathons på IDAs Technomania-event i hal F.

Læs mere
Fra kunstig intelligens  til Kierkegaard
Fra kunstig intelligens til Kierkegaard

Selv om Technomania er spækket med teknologiske lækkerier for øjnene, er der også tænkt på den viden og indsigt, som bedst opfanges med ørerne.

Læs mere
Technomania – masser af plads til begejstring
Technomania – masser af plads til begejstring

Når Ingeniørforeningen, IDA 4. og 5. oktober blænder op for oplevelsesuniverset ”Technomania” på dette års teknologi- og industrimesse i MCH Messecenter Herning, er der sørget for masser af plads ...

Læs mere
luk
close