26-09-2018 01:24:32

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Mød din egen klon på Technomania

Martine Jarlgaard havde danmarkspremiere med ”MEET YOURSELF” på Copenhagen Techfestival for få uger siden. Her stod folk i lange køer for at få lavet en 3D-skanning af sig selv. Det kan du prøve på IDAs Technomania-event 4. og 5. oktober i Herning.
28. sep. 2017 Af: IDA Technomania
<p>Download billeder nederst.</p>

Download billeder nederst.

På IDAs Technomania-event 4. og 5. oktober kan du få den grænseoverskridende oplevelse at møde en tro kopi af dig selv – i 3D.

Det er nemlig lykkedes arrangørerne af Technomania at få en aftale på plads med designeren og kunstneren Martine Jarlgaard om at vise hendes interaktive mixed reality installation ”MEET YOURSELF” på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning.

Martine Jarlgaard havde danmarkspremiere med ”MEET YOURSELF” på Copenhagen Techfestival for få uger siden. Her var interessen så enorm, at folk stod i lange køer for at få lavet en 3D-skanning, hvorefter de – iført Microsoft HoloLens - kunne gå en tur rundt om sig selv og prøve at se sig selv med andre øjne.

Og det er netop muligheden for at få nye indtryk af sig selv, som fascinerer Martine Jarlgaard.

”Mange er utroligt selvkritiske, og her giver ”MEET YOURSELF” mulighed for at vi kan opleve nye dimensioner af os selv, som kan sætte tanker i gang – og måske rokke ved nogle fastgroede selvopfattelser,” siger Martine Jarlgaard, og fortsætter:

”For mig handler ”MEET YOURSELF” om nysgerrighed og om at bruge teknologien til at skabe meningsfulde og tankevækkende oplevelser.”

På Technomania er Martine Jarlgaard på talerlisten 4. oktober, hvor hun fortæller om tankerne bag ”MEET YOURSELF” og om blockchain-powered supply chain transparency, bæredygtighed og future realities. Derudover vil der både 4. og 5. oktober være demonstrationer af teknologien på standen for de besøgende, som er heldige at booke en plads.

Martine Jarlgaard er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, og har blandt andet arbejdet som chefdesigner for Vivienne Westwood Red Label i London. Martine Jarlgaard var også personen bag verdens første mixed reality modeshow, som fandt sted under Londons modeuge sidste år.

Fotos:

Da ”MEET YOURSELF” installationen havde danmarkspremiere på Copenhagen Techfestival for nogle uger siden, stod folk i kø for at få lavet en tro kopi af sig selv.

Download billede her.

Portræt af Martine Jarlgaard. Foto: Bella Fenning.

Download billedet her.

Presserum for IDA Technomania
Presserum for IDA Technomania

Velkommen til presserummet for IDAs Technomania-event!

Læs mere
luk
close