19-08-2018 21:51:57

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Populært: Tilmeldingerne strømmer ind til Technomania-talks

Flere end 1.200 har allerede reserveret plads til en af de mange faglige talks, som finder sted på IDAs Technomania-event i hal F på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning.
Populært: Tilmeldingerne strømmer ind til Technomania-talks

I løbet af de to dage, Technomania kører, vil flere end 30 danske og internationale indlægsholdere formidle viden om alt fra kunstig intelligens til Kierkegaard. Store ord, måske, men Technomania kommer også vidt omkring på den teknologiske arena. Der vil eksempelvis være indlæg om blockchain, humanoide robotter, ledelse, kunstig intelligens og mixed reality, Industri 4.0, exoskeletter og meget, meget mere.

- Vi er rigtig glade for de mange forhåndstilmeldinger. Det tager jeg som udtryk for, at vi har ramt rigtigt med hensyn til at vælge spændende emner, som folk vil sikre sig, at de kommer til at opleve, siger Aase Rhode, der er direktør for Teknologi og Netværk i Ingeniørforeningen, IDA.

- Tilmeldingerne tikker fortsat ind, men jeg vil understrege, at vi – inden for de fysiske rammer, vi har på Technomania – nok skal gøre alt, hvad vi kan, for at få plads til alle interesserede messegæster, som lægger vejen forbi Technomania i hal F, fortsætter hun.

Apropos plads, så har IDA rådighed over ca. 3.400 kvadratmeter i hal F – hjertet af hi-messen.

- Og den plads bliver der god brug for. Vi har mødt utrolig stor interesse fra udstillere og andre aktører for at bidrage til Technomania 2017. Dermed har vi kunnet skabe rammerne til et fantastisk oplevelsesunivers med spændende udstillinger, indsigtsfulde talks og et startup corner, hvor man kan møde nogle af Danmarks visionære idemagere, siger Aase Rhode.

Technomania er en del af hi Tech & Industry Scandinavia og foregår i hal F i MCH Messecenter Herning 4.-5. oktober 2017.

IDAS ”TECHNOMANIA” FOREGÅR I HAL F 4. OG 5. OKTOBER

Pressefotos og pressemateriale i øvrigt kan downloades på: https://universe.ida.dk/technomania/presserum/
som løbende opdateres med programinfo om Technomania.

Pressekontakt i Ingeniørforeningen, IDA: Ole Haun, mobil 22 15 46 16 og mail: oha@ida.dk

Technomania – masser af plads til begejstring
Technomania – masser af plads til begejstring

Når Ingeniørforeningen, IDA 4. og 5. oktober blænder op for oplevelsesuniverset ”Technomania” på dette års teknologi- og industrimesse i MCH Messecenter Herning, er der sørget for masser af plads ...

Læs mere
Fra kunstig intelligens  til Kierkegaard
Fra kunstig intelligens til Kierkegaard

Selv om Technomania er spækket med teknologiske lækkerier for øjnene, er der også tænkt på den viden og indsigt, som bedst opfanges med ørerne.

Læs mere
Rejs ind i fremtiden med Danfoss
Rejs ind i fremtiden med Danfoss

For de gæster som besøger Danfoss på Technomania, vil det ikke blive et møde med en stand, som er pakket med produkter, men i højere grad et møde med en vision om fremtiden.

Læs mere
Endnu mere Festo på  Technomania
Endnu mere Festo på Technomania

På Technomania 2017 fortsætter Festo sin fascinerende kobling af teknologi og natur med præsentationen af eMotionButterflies. Letvægtskonstruktioner på blot 32 gram, der som navnet fortæller, har ...

Læs mere
Fast track hackathon på Technomania
Fast track hackathon på Technomania

For de der har lyst til at binde an med programmering, arrangerer virksomheden Beckhoff Automation intensive hackathons på IDAs Technomania-event i hal F.

Læs mere
Kæmpe startup-event på Technomania

Når Ingeniørforeningen 4. og 5. oktober slår dørene op til fremtidseventen Technomania på teknologi- og industrimessen i Herning, bliver der rig lejlighed til at møde nogle af Danmarks visionære i ...

Læs mere
luk
close