20-08-2018 16:13:50

IDA slog dørene op til årets tech event, Technomania, 4. og 5. oktober 2017 på hi messen i Herning.

Udstillere på Technomania

Udstillere: IDA vil gerne takke alle udstillere som bidrog til, at Technomania igen blev et besøg værd for alle de besøgende i hal F – det var spektakulært, gode bud på fremtiden og en fornøjelse

Festo Motion Terminal: Oplev Festo Motion Terminal, som er verdens første automationsplatform, der styres med motion-apps og som kan udvikle sig til et cyber-physical system takket være en intelligent fusion af mekanik, elektronik og software.

 

BionicCobot: Giv hånd til BionicCobot, som er udformet som den menneskelige arm. Dette gælder ikke blot dens anatomiske konstruktion. Ligesom dens biologiske rollemodel, så er denne pneumatiske letvægtsrobot i stand til at løse en bred vifte af opgaver, takket være dets fleksibilitet og nænsomme bevægelser. Denne fleksibilitet gør den i stand til at arbejde direkte og sikkert med mennesker. 

eMotionButterflies: Stå under vingerne af Festos flyvende bioniske
sommerfugle til Technomania. Sommerfuglene, som består af ultralette konstruktioner, er kunstige insekter og har en bevidst kollektiv flyveadfærd

Danfoss: Hvordan ser livet ud 100 år fra nu, og hvilke udfordringer vil vi møde i 2117? Hvordan vil livet være for kommende generationer? Kom forbi Danfoss på TECHNOMANIA og oplev hvordan de teknologiløsninger, vi udvikler i dag, får af betydning om 100 år.

Model X: Oplev Model X til Technomania. Model X er den sikreste, hurtigste og mest alsidige SUV i historien, med firehjulstræk og et 100 kWh batteri, der giver 565 km rækkevidde. Model X har rigeligt med plads til 7 voksne med bagage. Den er vanvittig hurtig og kan accelerere fra 0-100 km/t på 3,1 sekunder.

Cadsys: Kom og oplev SpaceClaim, VERDENS nemmeste 3D CAD system, der kan arbejde med alle typer fil formater. Perfekt til Design, 3D Print, Reverse engineering, tyndplade, underleverandører og mm.

Secomea: Fremtidens IoT løsning er her allerede. Secomea gør at du har en sikker forbindelse til alt udstyr. Kom og oplev vores fantastiske EasyLogging, hvor du med simpelt Drag&Drop kan skabe en fast forbindelse mellem dit udstyr og en opsamlingsserver efter eget valg. www.secomea.com

Attention: Attention er et design- og udviklingshus der udvikler komplekse løsninger tilpasset brugeren: På Technomania vil vi demonstrerer de VR-briller, vi i foråret 2017 har udviklet til brug under ekstreme forhold, blandt andet til rutsjebaner i forlystelsesparker. Vi tilbyder også et eksklusivt på hi-messen et par workshops hvor man kan identificere udviklingsbehov gennem DesignThinking.

Smart Trolley: er en unik multifunktionel trolley til semi-manuel håndtering af gods og varer. Med sin modulopbyggede konstruktion i højstyrke aluminium og to elmotorer er Smart Trolley enestående til at afhjælpe medarbejderen i de daglige tunge og besværlige løft samt ved skub/træk af vogne.

Aalborg Universitet: MMT-uddannelsen på Aalborg Universitet tager udgangspunkt i teknologi – defineret i bred betydning - og fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for udvikling og innovativ forandring. På vores stand på Technomania kan du komme forbi og få en snak om, hvad et MMT-forløb kan gøre for din karriere og din virksomhed.

VisBlue: Oplev fremtidens grønne energitiltag. Med VisBlues Redox Flow batteri er det muligt at lagre energi fra solceller, dag og nat. Kom og få en snak med os og se hvordan batteriet fungerer på vores demoversion.  

 

Conpleks: Conpleks Robotech’s stand vil man kunne opleve ny teknologi til udendørs, mobile robotter. Vi vil demonstrere en selvkørende robot, med tilhørende avancerede App og Cloud løsninger.

Patrade: Få en guidet tur i en immateriel verden af rettigheder.  Få også indsigt i, hvordan du kan hente inspiration fra millioner af ideer. Og lad os sammen vurdere, om din ide kan måles sig eller løftes over de andres? www.patrade.dk

Sensominds: Sensominds stand kan det nyeste produktionsteknologi inden for kunstig intelligens opleves. Se hvordan du selv kan konfigurere et vision-system til at detektere produktfejl på selv de sværeste opgaver.

IDA WebinarerBesøg IDAs Webinar standen, hør mere om hvordan du får glæde af webinarerne og lad os se om vi kan finde et webinar, som du synes er spændende. Vi har over 400 forskellige on-demand webinarer indenfor områderne teknologi, ledelse og personlig udvikling. Se foreksempel Kunstig intelligens og WatsonKend din tidstype og få styr på planlægningen, eller Mød Peter Fisk – en af verdens førende virksomhedseksperter.

Eye-D Innovation: På standen kan du opleve innovativ produktudvikling med fokus på robot-udvikling, plastdesign og 3D print. http://www.eye-d.com

RadiSurf: Kom og se og hør hvordan RadiSurf's nanoteknologi kan erstatte lim og skruer. Få en indføring i nanoteknologi og avanceret overflade kemi og oplev styrken af nanolim - prøv om du kan hive vores testprøver fra hinanden. 

Würth Industri Danmark: præsenterer fremtidige digitale løsninger der kan servicere vores kunder i dag og i morgen i håndteringen af C-artikler. Oplev to af vores fremtidige KANBAN-komponenter; iBin, et kamera som løbende overvåger mængden af C-artikler på lageret og i real time overfører data til genbestilling og iDisplay, der er et intelligent interaktivt display, der bl.a. selv sørger for at opdatere status og lokation på C-artiklerne hvis de flyttes rundt på reolen. 

WallMo: WallMo 100 er en cobot som assistere med montering af vægpaneler, primært glas og skillevægge af andre materialer. Den løfter, transportere og fastholder under montage. Derudover, skal den kun betjenes af en medarbejder. http://www.wallmo.eu/ 

Blue Ocean Robotics: byder velkommen med den seneste viden inden for roboteknologiske trends, sit RoBi-X udviklingspartnerskab samt teknologi til omkostningseffektiv omstilling til Industri 4.0. 

Aarhus Universitet, AU Herning: Aarhus Universitet Campus Herning giver besøgende mulighed for at få et indblik i, hvad de studerende på diplomingeniøruddannelser i Elektronik, Business Development og Global Management and Manufacturing beskæftiger sig med. Der er mulig for at få mere at vide om:

  • Se en drone med påmonteret kamera, der bliver anvendt til opmåling vindmøllevinger, og hør mere
  • e om hvordan målingerne foretages, og hvad de kan anvendes til.
  • Se Hexapod’en (ottebenet robot) i aktion.
  • Få en snak med Barduino, som er en robotbartender.
  • Få et indblik i forskellige IoT-projekter
  • Få et indblik i hvordan studerende arbejder med industri 4.0

Du kan også møde Karrierecentret på Campus Herning, der til IDA Technomania vil lave en slags one-stop-shop, hvor virksomheder kan komme forbi for at drøfte muligheden for et samarbejde om f.eks. studenterprojekter, studiejob, praktikforløb eller jobtilbud efter den afsluttende eksamen.  www.btech.au.dk 

Trusted A/S: leverer og udvikler batteridrevet GPS trackere og en software platform, som styrker effektivitet og udnyttelse samt skaber globalt overblik over virksomheders aktiver og udstyr. www.trusted.dk

ROEQ: Mere information kommer snarest. www.roeq.dk

Aalborg Universitet – Institut for Energiteknik: På vores stand kan du se nærmere på vores studenterprojekt, der handler om opbygning og udvikling af en 500+ km/l brintkøretøj. 3Dprint og carbon fiber er den primære ingrediens til at holde vægt lav og styrken høj. Se også hvordan bilen er blevet produceret direkte fra 3D CAD model til endelig form, samt udvikling af bilens elektronik og drivsystem. 

Innovationsfonden: Hør hvordan vi kan investere i din idé – og bliv klogere på hvad der skal til for at modtage en investering fra Innovationsfonden. 

Engineer the future: Vil du være med til at gøre børn og unge klogere på teknologi og naturvidenskab? Så kom og hør om Engineer the futures skolebesøgsordning ’Book en ekspert’. Vi sender ingeniører og naturvidenskabelige kandidater ud i klasseværelserne for at tænde elevernes teknologiske og naturvidenskabelige gnist. Hør, hvordan du deler din begejstring for teknologi og hjælper med at sikre fremtidens ingeniørarbejdskraft.

Robotize: Kom og mød vores selvkørende pallerobot – GoPal – som kan transportere varer på Europa paller. At robotten er selvkørende betyder, at den selv finder rundt i sit arbejdsområde, også selvom normale køreveje er helt eller delvist blokeret, og selvfølgelig kan robotten færdes sikkert blandt mennesker. Robotize er en innovativ virksomhed med speciale i mobile robotter. 

Microsoft og Unity Studios går sammen om at bringe Microsoft HoloLens til Technomania. Kig forbi for at opleve Mixed Reality.
Microsoft Danmark: https://www.microsoft.com/da-dk/
Unity Studios: http://unity-studios.com/

EWII: Oplev en TRIPL. Køretøjet der kan transportere 750 liter og samtidig er CO2-neutralt, agilt og omkostningseffektiv. 

luk
close