12-12-2018 04:18:00

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Techtopia #12: Mød IBM's gale videnskabsmand

Podcast: John Cohn er chef for internet of things i IBM’s nye globale hovedkvarter, der ligger i München, fordi byen er centrum for Industri 4.0. Han er stolt af at være nørd med stort N, og han beskriver centret som et hus bygget op omkring de to hurtigste elevatorer i Europa. Og han kan styre lys og vinduer i huset fra sin smartphone, mens Techtopia taler med ham i København.
7. aug. 2017 Af: Henrik Føhns - Vært på podcasten Techtopia

Techtopia podcast

Her finder du Techtopia podcast:

Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland.

Bliv medlem af Techtopia Backstage på Facebook.

Vært: Henrik Føhns.

Gode råd om podcast.

Ingeniørforeningen, IDA producerer og udgiver Techtopia i samarbejde med Ingeniøren og partnerne AM Hub, MCH Messecenter Herning, Innovation Centre Denmark og IDA Forsikring. Læs mere om partnerne her

Techtopia podcast

John Cohn er chef for internet of things i IBM’s nye globale hovedkvarter, der ligger i München, fordi byen er centrum for Industri 4.0. Han er stolt af at være nørd med stort N, og han klæder sig gerne ud med solbriller og lyskæder og brænder syltede agurker af med strøm på scenen, når han holder sine underholdende foredrag om leg og kreativiet.

Men han er også manden, som tager sin egen medicin, når han indretter IBM’s nye europæiske hovedkvarter i Munchen med state of the art teknologi indenfor Internet of Things; IoT. Han beskriver centret som et hus bygget op omkring de to hurtigste elevatorer i Europa. Og han kan styre lys og vinduer i huset fra sin smartphone, mens Techtopia taler med ham i København.

Medvirkende: 

John Cohn, IBM Fellow and IoT chief agitator

Links:

John Cohn: https://www-935.ibm.com/services/c-suite/study/experts/john-cohn/

John Cohn’s blog om IoT: https://www.ibm.com/blogs/internet-of-things/author/john-cohn/

John Cohn’s private blog: http://johncohn.org/base/

John Cohn’s TEDx talk om leg og kreativitet:  https://youtu.be/I-NT1-BdOvI

The Grateful Dead: Dark Star https://archive.org/details/gd1969-03-29.135885.teute.d1t04fix.flac16

Grateful Dead Archive: https://archive.org/details/GratefulDead&tab=about

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 14. August.

Fik du ikke hørt de første episoder af Techtopia, så ligger de her:

Kom gerne med dine bud på, hvilke emner Techtopia skal tage op . Klik her

luk
close