21-08-2018 02:39:17

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Techtopia 21: Kan virtual reality skabe bedre forretning for industrien?

Podcast: VR giver bedre uddannede medarbejdere og rummer potentiale til besparelser og dermed bedre forretning. Siemens Wind Power viser vejen på konferencen Technomania.
9. okt. 2017 Af: Henrik Føhns - Vært på podcasten Techtopia

Techtopia podcast

Her finder du Techtopia podcast:

Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland.

Bliv medlem af Techtopia Backstage på Facebook.

Vært: Henrik Føhns.

Gode råd om podcast.

Ingeniørforeningen, IDA producerer og udgiver Techtopia i samarbejde med Ingeniøren og partnerne AM Hub, MCH Messecenter Herning og IDA Forsikring. Læs mere om partnerne her

Techtopia podcast

Shownotes

VR giver bedre uddannede medarbejdere og rummer potentiale til besparelser og dermed bedre forretning. Siemens Wind Power viser vejen på konferencen Technomania. 

Techtopia har været på Danmarks største industrimesse - HI Messen i Messecenter Herning og på messen i messen Technomania, hvor det vrimlede med robotter, kunstig intelligens og smart automatik. 

På Technomania svælgede vi  i det digitale rum, hvor vores krop normalt ikke kommer med ind. Men det gjorde den hos designeren Martine Jarlgaard, så Techtopias vært kunne checke, om han er dum i nakken? Det skete i Martine Jarlgaards projekt Meet Yourself lavet med Microsofts Mixed Reality. 

Bagefter talte han med Siemens Wind University om e-læring i virtual reality, der både er mere effektiv og billigere end traditionel efteruddannelse af medarbejdere. 

Medvirkende

Martine Jarlgaard, designer

Peter Manniche Riber, Siemens

Kristian Emil Andreasen, Kanda

Links

Technomania https://universe.ida.dk/technomania/program/

Martine Jarlgaard http://martinejarlgaard.com/Home

Meet Yourself http://www.meetyourself.io

Siemens https://www.siemens.com/global/en/home/markets/wind.html

Kanda https://www.kanda.dk/

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 16. oktober

Fik du ikke hørt de første episoder af Techtopia, så ligger de her:

Kom gerne med dine bud på, hvilke emner Techtopia skal tage op . Klik her

luk
close