19-07-2018 17:31:39

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Techtopia 33: Farvel til 2017 goddag til 2018

Podcast: Hackere og ransomware, selvkørende biler blev i garagen, bitcoin gik gennem loftet, kunstig intelligens overalt - vi kigger tilbage på 2017 og frem på 2018.
1. jan. 2018 Af: Henrik Føhns - Vært på podcasten Techtopia

Techtopia podcast

Her finder du Techtopia podcast:

Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland.

Bliv medlem af Techtopia Backstage på Facebook.

Vært: Henrik Føhns.

Gode råd om podcast.

Ingeniørforeningen, IDA producerer og udgiver Techtopia i samarbejde med Ingeniøren og partnerne IBM, KMD, DI Digital, MCH Messecenter Herning og IDA Forsikring. Læs mere om partnerne her

Techtopia podcast

Shownotes

Hackere og ransomware, selvkørende biler blev i garagen, bitcoin gik gennem loftet, kunstig intelligens overalt - vi kigger tilbage på 2017 og frem på 2018.

Techtopias vært Henrik Føhns har inviteret sin kollega chefkonsulent Rolf Ask Clausen i studiet. Han er teknologisk talsmand for Ingeniørforeningen, IDA og sammen analyserer de fire af årets hotte emner fra teknologiens verden.

Vi fik dansk lovgivning for testkørsel af selvkørende biler, men de står stadig garagen. Kommer de ud at køre i 2018?

Kunstig intelligens er blevet en del af vores hverdag, men Deep Minds Alpha Go Zero har slet ikke brug for mennesker mere, når den skal lære nye spil.

Bitcoins værdi gik gennem loftet. Er det en boble eller et helt nyt paradigme for internet of things, som er i færd med at finde sit naturlige leje i markedet?

WannaCry og NotPetya ransomware lagde både britiske hospitaler og Maersk ned og kostede milliarder af kroner. Og det bliver kun værre i 2018.

Nb. Vi beklager forringet lydkvalitet i denne podcast. Godt nytår.

Medvirkende:
Rolf Ask Clausen, chefkonsulent og teknologisk talsmand, Ingeniørforeningen, IDA

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 8. januar.

Fik du ikke hørt de første episoder af Techtopia, så ligger de her:

Kom gerne med dine bud på, hvilke emner Techtopia skal tage op . Klik her.

luk
close