16-10-2018 01:59:56

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Techtopia 49: Når teknologien sanser vores verden

Podcast: IBM har skilt BMWs topmodel i8 ad for at udstille sportsvognens batteri af indbyggede sensorer. De sladrer om, hvordan vi kører, og hvornår vi skal på værksted
20. apr. 2018 Af: Henrik Føhns - Vært på podcasten Techtopia

Techtopia podcast

Her finder du Techtopia podcast:

Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland.

Bliv medlem af Techtopia Backstage på Facebook.

Vært: Henrik Føhns.

Gode råd om podcast.

Ingeniørforeningen, IDA producerer og udgiver Techtopia i samarbejde med Ingeniøren og partnerne AM Hub, MCH Messecenter Herning, Innovation Centre Denmark og IDA Forsikring. Læs mere om partnerne her

Techtopia podcast

Shownotes

IBM har skilt BMWs topmodel i8 ad for at udstille sportsvognens batteri af indbyggede sensorer.

 Sensorer er øjne og ører, ja - sensorer er sanser for kunstig intelligens, der skal fortælle os om alt det, der foregår i vores analoge verden. Alt det, som vi ikke kan sanse og analysere, fordi der er for mange data, og vi mennesker har for lidt regnekraft.

IBM har åbnet IoT Watson Center i München for at hjælpe virksomheder med Internet of Things. Et af de første projekter involverer fire styks BMW i8. Techtopia jokker sømmet i bund og hører om IoT i München.

Men hvor står Danmark i den fagre nye verden af IoT? Og hvor står produktionsdanmark? Alle de analoge virksomheder, som skal digitaliseres for at få mere effektive arbejdsgange og højere konkurrenceevne. Det debatterer formanden for IDA med direktøren for DI Digital live på scenen med Techtopia.

Medvirkende:
Claus Klint, IoT Direktør, IBM Danmark
Lars Frelle-Petersen, direktør, DI Digital
Thomas Damkjær Petersen, formand, Ingeniørforeningen IDA

Links:
IBM Internet of Things blog
Teknologipagt
Embedded Everywhere 

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 30. april

Fik du ikke hørt de første episoder af Techtopia, så ligger de her:

Kom gerne med dine bud på, hvilke emner Techtopia skal tage op . Klik her.

luk
close