16-10-2018 01:44:14

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Techtopia 52: Hvad laver Uber i Aarhus?

Podcast: Du tror måske, at Uber har forladt Danmark? Men du tager fejl. Selvom der ikke kører Uber biler i gaderne, så er firmaet stadig i Danmark.
9. maj. 2018 Af: Henrik Føhns - Vært på podcasten Techtopia

Techtopia podcast

Her finder du Techtopia podcast:

Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland.

Bliv medlem af Techtopia Backstage på Facebook.

Vært: Henrik Føhns.

Gode råd om podcast.

Ingeniørforeningen, IDA producerer og udgiver Techtopia i samarbejde med Ingeniøren og partnerne AM Hub, MCH Messecenter Herning, Innovation Centre Denmark og IDA Forsikring. Læs mere om partnerne her

Techtopia podcast

Shownotes

Du tror måske, at Uber har forladt Danmark? Men du tager fejl. Selvom der ikke kører Uber biler i gaderne, så er firmaet stadig i Danmark.

I Aarhus sidder 55 ansatte i den lokale Uber-afdeling. I midtbyen har Uber nemlig haft en dansk udviklingsafdeling siden 2014. Der er tale om højt specialiserede programmører, hvoraf 20 har en ph. d. grad.

Uber i Aarhus er en vigtig brik i firmaets teknologiske infrastruktur. Afdelingen er startet af to aarhusianere, som ikke "gad" at arbejde i Silicon Valley mere. De udtaler sig ikke så ofte, men til Internetweek Denmark forlod de computerne og deres kodearbejde for at tale med Techtopia foran et interesseret publikum på Dokk1.

Det handlede IKKE om taxalovgivning eller skat, men det er et fascinerende blik ned under motorhjelmen på et af verdens pt. hurtigst voksende teknologiselskaber.

Medvirkende:
Steffen Grarup, Director Engineering, Uber Technologies
Rene Schmidt, Principal Engineer, Uber Technologies

Links:
Uber 

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 21. maj

Fik du ikke hørt de første episoder af Techtopia, så ligger de her:

Kom gerne med dine bud på, hvilke emner Techtopia skal tage op . Klik her.

luk
close