19-08-2018 17:14:47

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Techtopia #8: Big data er som en tsunami

Podcast: Vi kender kun en brøkdel af verdens enorme datamængder. Derfor skal vi kuratere data som en stor kunstsamling på et museum for at kunne fortælle den rette historie. Interview med dataspecialist, der er træt af begrebet big data og en tur ud på landet, hvor afgrøder bliver til big data.
10. jul. 2017 Af: Henrik Føhns - Vært på podcasten Techtopia

Techtopia podcast

Her finder du Techtopia podcast:

Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland.

Bliv medlem af Techtopia Backstage på Facebook.

Vært: Henrik Føhns.

Gode råd om podcast.

Ingeniørforeningen, IDA producerer og udgiver Techtopia i samarbejde med Ingeniøren og partnerne AM Hub, MCH Messecenter Herning og IDA Forsikring. Læs mere om partnerne her

Techtopia podcast

Vi kender kun en brøkdel af verdens enorme datamængder. Derfor skal vi kuratere data som en stor kunstsamling på et museum for at kunne fortælle den rette historie. Interview med dataspecialist, der er træt af begrebet big data og en tur ud på landet, hvor afgrøder bliver til big data.

I denne uge kigger vi nærmere på, hvordan man kan arbejde med big data og skabe mening udfra data, som kan optræde på mange forskellige måder lige fra papir til data fra telefoner eller biler. Og så skal vi høre om et big data projekt i USA, hvor en masse landmænd har sluttet sig sammen om at bruge deres data til at få en bedre økonomi i deres forretning. Organisationen Farmer’s Business Network hævder, at deres medlemmer har opnået store besparelser på indkøb af materialer og varer ved at bruge deres big data prisgennemsigtighedsværktøj.

Medvirkende:

Haig Peter, senior executive consultant, IBM i Zurich.

Elisabeth Fastiggi, vicepresident for business development, Farmer’s Business Network

Links:

IBM Zurich: https://www.zurich.ibm.com/

Farmer’s Business Network: https://www.farmersbusinessnetwork.com/

Haig Peter: http://researcher.ibm.com/researcher/view.php?person=zurich-HAG

Video med Elizabeth Fastiggi fra DLD: http://dld-conference.com/users/elizabeth-fastiggi

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 17. juli.

 Fik du ikke hørt de første episoder af Techtopia, så ligger de her:

 Kom gerne med dine bud på, hvilke emner Techtopia skal tage op . Klik her

luk
close