13-12-2018 00:44:10

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Techtopia 81: Dansk firma lover stabil kryptovaluta

Podcast: Den danske start-up Aryze arbejder på en såkaldt "stable coin", der skal være et betalingsmiddel for alle danskere. De vil være linket mellem traditionel valuta og kryptovaluta.
28. nov. 2018 Af: Henrik Føhns - Vært på podcasten Techtopia

Techtopia podcast

Her finder du Techtopia podcast:

Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland.

Bliv medlem af Techtopia Backstage på Facebook.

Vært: Henrik Føhns.

Gode råd om podcast.

Ingeniørforeningen, IDA producerer og udgiver Techtopia i samarbejde med Ingeniøren og partnerne AM Hub, MCH Messecenter Herning, Innovation Centre Denmark og IDA Forsikring. Læs mere om partnerne her

Techtopia podcast

Shownotes

Den danske start-up Aryze arbejder på en såkaldt "stable coin", der skal være et betalingsmiddel for alle danskere. De vil være linket mellem traditionel valuta og kryptovaluta.
Den elektroniske valuta kaldet e-kr vil have en fast kurs med sikkerhed i statsobligationer. Den skal kunne bruges både af virksomheder og helt almindelige kunder i helt almindelige butikker via en app.

I modsætning til kursen på bitcoin, som er svært uforudsigelig, så skal løsningen fra Aryze være 100 procent stabil og uden transaktionsgebyrer.

Techtopia besøger Aryze og direktøren Jack Nikogosian, der tidligere har levet en hel måned på bitcoin. Han folder også fremtiden for kryptovaluta ud for os. Fx nanobetalinger og lokationsbestemte betalinger.

Medvirkende:
Jack Nikogosian, CEO, Aryze

Link:
Aryze 

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 10. december

Fik du ikke hørt de første episoder af Techtopia, så ligger de her:

Kom gerne med dine bud på, hvilke emner Techtopia skal tage op . Klik her.

luk
close