12-12-2018 04:16:43

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Techtopia #9: Er Kina det nye Silicon Valley?

Podcast: Er Kina det nye Silicon Valley? Er det i Kina , at banebrydende ny teknologi møder forretningsideer, som kan forandre verden med en pose risikovillig kapital?
17. jul. 2017 Af: Henrik Føhns - Vært på podcasten Techtopia

Techtopia podcast

Her finder du Techtopia podcast:

Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland.

Bliv medlem af Techtopia Backstage på Facebook.

Vært: Henrik Føhns.

Gode råd om podcast.

Ingeniørforeningen, IDA producerer og udgiver Techtopia i samarbejde med Ingeniøren og partnerne AM Hub, MCH Messecenter Herning, Innovation Centre Denmark og IDA Forsikring. Læs mere om partnerne her

Techtopia podcast

Er Kina det nye Silicon Valley? Er det i Kina , at banebrydende ny teknologi møder forretningsideer, som kan forandre verden med en pose risikovillig kapital?


Kina er fuld fart med at ændre Made in China til Invented in China. Virksomheder som Baidu - det kinesiske Google, Alibaba - det kinesiske Amazon og Tencent - det kinesiske Facebook - er ikke bare toppen af isbjerget - de giver også på mange måder baghjul til deres vestlige tvillinger. Men for mange af os europære er Kina og det kinesiske internet stadig en fremmed fugl. 

 Techtopia har besøg af en garvet, dansk kina-ekspert, som også kan blive overrasket i Shanghai. Vi taler også med en kinesisk investor, som leder efter danske start-ups, der gerne vil flytte til Kina. 

Medvirkende: 

Christina Boutrup, kina-journalist

Blair Zhang, investor, Comb+

Links

Christina Boutrup: http://christinaboutrup.dk/

Comb+:  http://www.combplus.com/main.action?action=toMainFrame&request_locale=en_US

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 24. juli.

Fik du ikke hørt de første episoder af Techtopia, så ligger de her:

 Kom gerne med dine bud på, hvilke emner Techtopia skal tage op . Klik her

luk
close