21-08-2018 09:43:57

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

DI’s Digitaliseringsindsats

Partner: DI’s Digitaliseringsindsats arbejder for, at danske virksomheder og Danmark kommer til at stå i spidsen for digitaliseringen. For hvis vi skal vinde fremtiden, skal vi vinde digitaliseringen.
5. apr. 2017 Af: IDA Techtopia - ugentlig podcast om fremtidens teknologi
DI’s Digitaliseringsindsats

Digitalisering er blevet et afgørende konkurrenceparameter. Derfor har DI’s Digitaliseringsindsats til formål at få langt flere virksomheder til at høste gevinsterne ved digitalisering og styrke den politiske interessevaretagelse i forhold til digitaliseringsområdet.

Techtopias partnere

Podcasten Techtopia udgives af IDA i samarbejde med nedenstående partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.

Partnerne har ikke indflydelse på indholdet, der suverænt besluttes af Techtopia's  redaktion.

Partnere:

  • DI’s Digitaliseringsindsats
  • IBM
  • KMD
  • MCH Messecenter Herning
  • IDA Forsikring

Mediepartner

  • Mediehuset Ingeniøren

Se alle partnere her

Digitaliseringsindsatsen arbejder for at sætte Danmark i front med digitaliseringen – i alle brancher og i alle dele af samfundet. Derfor belyser Digitaliseringsindsatsen gevinsterne ved digitalisering i dybdegående analyser og udfærdiger politiske anbefalinger for at fremme digitaliseringen i Danmark.

Derudover afholder Digitaliseringsindsatsen konferencer og udarbejder anbefalinger til virksomheder for at give virksomhederne det bedste grundlag til at vinde på digitaliseringen.

Derfor støtter vi Techtopia: Hvis virksomhederne og Danmark skal kunne vinde på digitaliseringen, er viden altafgørende. For at kunne være et skridt foran er det nødvendigt at vide, i hvilken retning man bør tage skridtet og hvilke konsekvenser det vil have.

Med Techtopia får vi et nyt og styrket fokus på digitalisering, industri 4.0 og ny teknologi, der forandrer og former verden herunder i forhold til arbejdsmarkedsvilkår, uddannelse og videnarbejde.

DI’s Digitaliseringsindsats
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
Telefon: 3377 3377
Hjemmeside: di.dk/digitalisering

Video: Sådan får du digital inspiration

luk
close