21-08-2018 21:16:30

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

hi teknologi- og industrimesse

Partner: hi er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse og udover at samle dansk industri, oplever messen også en stigende interesse fra det Skandinaviske marked. Sidst mødtes mere end 6.203 virksomheder, 16.819 gæster og 615 udstillere.
5. apr. 2017 Af: IDA Techtopia - ugentlig podcast om fremtidens teknologi
hi teknologi- og industrimesse

På hi kan folk, der arbejder i eller med industrien, opleve tre intense dage, hvor rammerne skabes for vidensdeling, inspiration, forretning og ikke mindst netværk.

Techtopias partnere

Podcasten Techtopia udgives af IDA i samarbejde med nedenstående partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.

Partnerne har ikke indflydelse på indholdet, der suverænt besluttes af Techtopia's  redaktion.

Partnere:

  • DI’s Digitaliseringsindsats
  • IBM
  • KMD
  • MCH Messecenter Herning
  • IDA Forsikring

Mediepartner

  • Mediehuset Ingeniøren

Se alle partnere her

Med digitaliseringen vokser industriens berøringsflader og behov for vidensdeling med en hidtil uset hastighed, og på hi udgør industriens forgreninger seks interessante og fokuserede delmesser, hvor teknologi møder muligheder: Automation, Underleverandører, Værktøj & Produktionsudstyr, Logistik, Energi og Innovation.

Spændende events og vidensdeling krydrer messen med internationale keynote-speakers, fremtidens løsninger, hands-on oplevelser og meget andet.

Oplev bl.a.:

  • WIND ENERGY DENMARK – konferencer og udstilling for vindmølleindustrien. Arrangeres i samarbejde med Vindmølleindustrien. (2.-3. oktober 2017)
  • International FOOD Contest - Udstillingen tiltrækker levnedsmiddelfolk fra hele verden. Arrangeres i samarbejde med Mejeriforeningen. (3.-5. oktober 2017)
  • TECHNOMANIA – med fokus på fremtidens teknologier og trends. Arrangeres i samarbejde med IDA, Ingeniørforeningen. (Den 4. oktober 2017)

Derfor støtter vi Techtopia: Vores i forvejen tætte samarbejde med Ingeniørforeningen IDA i forbindelse med bl.a. udviklingen af hi teknologi- og industrimessen betyder, at det er helt naturligt at MCH støtter op om Techtopia.

Det er vort mål at give vores udstillere og besøgende endnu mere inspiration og viden om teknologiernes mange muligheder. Netop derfor gør Techtopia en aktiv forskel til fordel for både virksomheder, medarbejdere, brugere og samfundet i øvrigt.

Video fra hi 2015

luk
close