19-08-2018 22:47:19

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

KMD

Partner: KMD er den største danske it-virksomhed, og hovedparten af KMD's forretning er egen softwareudvikling. I over 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største it-systemer.
4. apr. 2017 Af: IDA Techtopia - ugentlig podcast om fremtidens teknologi
KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed, og hovedparten af KMD's forretning udspringer af egen softwareudvikling. I over 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største it-systemer. KMD udvikler og leverer i dag software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark. 

Systemerne håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser, og hvert år beregner og udbetaler KMD's softwaresystemer i omegnen 400 mia. kroner. Det svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP. KMD's softwaresystemer håndterer også så forskellige områder som administration af skoler og forsyningsvirksomheder til afholdelse af folketingsvalg i Danmark.

Techtopias partnere

Podcasten Techtopia udgives af IDA i samarbejde med nedenstående partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.

Partnerne har ikke indflydelse på indholdet, der suverænt besluttes af Techtopia's  redaktion.

Partnere:

  • DI’s Digitaliseringsindsats
  • IBM
  • KMD
  • MCH Messecenter Herning
  • IDA Forsikring

Mediepartner

  • Mediehuset Ingeniøren

Se alle partnere her

Derfor støtter vi Techtopia: Vi drives af begejstringen for teknologi. Med Techtopia får KMD en unik mulighed for at udbrede glæden og fascinationen ved digitaliseringens og teknologiens mange muligheder. Om det drejer sig om robotter, machine learning, Big Data, IoT handler det om at få det gjort håndgribeligt og brugbart for den enkelte – om det drejer sig om hvordan privatpersoners muligheder øges eller hvordan vi som samfund kan gøre brug af de mange muligheder der åbner sig. Med TechTopia er vi med til at give danskerne en platform, hvor de kan begejstres sammen med os over de mange muligheder, som teknologien skaber og samtidig sætte det ind i en kontekst, der giver mening for den enkelte.

KMD A/S
Lautrupparken 40-42
2750 Ballerup
+45 4460 1000
www.kmd.dk

luk
close