12-12-2018 15:34:19

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Partnere

Podcastet Techtopia udgives af IDA i samarbejde med en række partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.
5. okt. 2018 Af: IDA Techtopia - ugentlig podcast om fremtidens teknologi

Podcastet Techtopia udgives af IDA i samarbejde med Ingeniøren og nedenstående partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.

Partnerne yder økonomisk støtte til Techtopia, men har ikke indflydelse på indholdet, der suverænt besluttes af Techtopia's  redaktion.

Partnere:

  • MCH Messecenter Herning
  • AM Hub
  • Innovation Centre Denmark
  • IDA Forsikring

Mediepartner

  • Mediehuset Ingeniøren

Partnere

Hi Tech & Industry Scandinavia
Hi Tech & Industry Scandinavia

hi Tech & Industry Scandinavia er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse. Mere end 700 udstillere udgør seks interessante delmesser, hvor teknologi møder muligheder, når hi-messen åbner ...

Læs mere
AM Hub
AM Hub

Dansk AM Hub er Danmarks nationale samlingspunkt for Additive Manufacturing. Vores mål er at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne ved at fremme brugen af Additive Manufacturing og 3D print. V ...

Læs mere
Innovation Centre Denmark
Innovation Centre Denmark

Innovation Centre Denmark kan hjælpe din virksomhed eller institution til at være på forkant med fremtidens teknologi og forretningsmodeller. Vi giver dig adgang til de stærkeste innovationsmiljøe ...

Læs mere
IDA Forsikring
IDA Forsikring

IDA Forsikring er et tilbud til IDAs medlemmer med familier om at tegne forsikringer med gode dækninger til Danmarks nok laveste priser, og mange sparer op til 30 %.

Læs mere
luk
close