17-08-2018 18:56:40

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Partnere

Podcastet Techtopia udgives af IDA i samarbejde med en række partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.
3. apr. 2017 Af: IDA Techtopia - ugentlig podcast om fremtidens teknologi

Podcastet Techtopia udgives af IDA i samarbejde med Ingeniøren og nedenstående partnere, der alle ønsker at udbrede kendskabet til ny teknologi til gavn for den danske befolkning.

Partnerne yder økonomisk støtte til Techtopia, men har ikke indflydelse på indholdet, der suverænt besluttes af Techtopia's  redaktion.

Partnere:

  • DI’s Digitaliseringsindsats
  • IBM
  • KMD
  • MCH Messecenter Herning
  • IDA Forsikring

Mediepartner

  • Mediehuset Ingeniøren

Partnere

DI’s Digitaliseringsindsats
DI’s Digitaliseringsindsats

Partner: DI’s Digitaliseringsindsats arbejder for, at danske virksomheder og Danmark kommer til at stå i spidsen for digitaliseringen. For hvis vi skal vinde fremtiden, skal vi vinde digitaliseringen.

Læs mere
hi teknologi- og industrimesse
hi teknologi- og industrimesse

Partner: hi er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse og udover at samle dansk industri, oplever messen også en stigende interesse fra det Skandinaviske marked. Sidst mødtes mere end 6.203 virks ...

Læs mere
IBM
IBM

Partner: IBM udvikler teknologi og løsninger, der fremtidssikrer vores danske kunder. Det gør vi på baggrund af global forskning og med afsæt i en 100 år lang innovationshistorie.

Læs mere
KMD
KMD

Partner: KMD er den største danske it-virksomhed, og hovedparten af KMD's forretning er egen softwareudvikling. I over 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største it- ...

Læs mere
IDA Forsikring
IDA Forsikring

Partner: IDA Forsikring er et tilbud til IDAs medlemmer med familier om at tegne forsikringer med gode dækninger til Danmarks nok laveste priser, og mange sparer op til 30 %.

Læs mere
luk
close