29-05-2017 00:24:20

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Sign up

Sign Up: Ja tak. Jeg vil gerne høre, når der er nyt om podcasten Techtopia.
5. apr. 2017 Af: IDA Techtopia - ugentlig podcast om fremtidens teknologi

Techtopia podcast

Her finder du Techtopia podcast:

Techtopia er en ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland.

Vært: Henrik Føhns.

Gode råd om podcast.

Ingeniørforeningen, IDA producerer og udgiver Techtopia i samarbejde med Ingeniøren og partnerne IBM, KMD, DI Digital, MCH Messecenter Herning og IDA Forsikring. Læs mere om partnerne her

Techtopia podcast

Ingeniørforeningen, IDA lancerer sammen med fem partnervirksomheder den ugentlige podcast Techtopia. Det bliver den kendte DR-vært fra P1’s Harddisken, Henrik Føhns, der skal stå for 30 ugentlige minutter, som kommer til at handle om alt fra teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og nyeste forskning – krydret med interview, reportage og lyd fra både ind- og udland.

Du kan få nyt om Techtopia ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Techtopia. Nyhedsbrevet er selvfølgelig gratis, og du kan til enhver tid framelde, hvis du ønsker det.

luk
close