10-12-2018 23:17:36

Ugentlig podcast om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært: Henrik Føhns.

Her kan du lytte til Techtopia

Podcast: Du kan lytte til den ugentlige podcast Techtopia via både iTunes og andre pod-catchere, rss eller direkte her på siden. Du kan kan også følge os på Facebook og få et nyhedsbrev.
1. aug. 2017 Af: IDA Techtopia - ugentlig podcast om fremtidens teknologi

Her kan du lytte til Techtopia, den ugentlige podcast på ca. 30 minutter om teknologi, start-ups og etablerede virksomheder og den nyeste forskning – krydret med interview og reportage fra ind- og udland. Vært er Henrik Føhns, der tidligere stod bag Harddisken på DR P1.

Formålet med Techtopia er at udbrede viden om den eksponentielle udvikling i en ny, digital virkelighed og samtidig skabe en positiv parathed til denne udvikling i befolkningen. Podcasten har fokus på ny teknologi, der forandrer og former verden, bl.a. i forhold til arbejdsmarked, uddannelse og viden.

Her kan du lytte til Techtopia:

iTunes
Her kan du lytte til podcasten og få den seneste episode direkte ind på din smartphone,hver mandag.
Lyt på iTunes

Feed
Bruger du andre pod-catchere eller RSS-reader:
Hent RSS-feed

Lyt direkte
Du kan lytte til Techtopia direkte her på siden.
Lyt til de seneste episoder

Du kan også følge Techtopia på Facebook.

Her kan du finde gode råd om at komme i gang med at lytte til podcast.

Nyhedsbrev
Du kan få nyt om Techtopia ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Techtopia. Nyhedsbrevet er selvfølgelig gratis, og du kan til enhver tid framelde, hvis du ønsker det.

Om Techtopia:
Ingeniørforeningen, IDA producerer og udgiver Techtopia i samarbejde med Ingeniøren og partnerne IBM, KMD, DI Digital, MCH Messecenter Herning og IDA Forsikring. Læs mere om partnerne her

luk
close