19-08-2018 21:54:10

TEKDEB er det korte navn for 'teknologiudviklingsdebatkonference', og her tager vi debatten om fremtiden til nye højder. TEKDEB blev afholdt d. 27. februar 2017 og vi glæder os til at gentage successen!

Pernille Tranberg

Kombattant: Pernille Tranberg tror på, at Europa kan opnå vækst via data ved at bruge data etisk ansvarligt fra begyndelsen og ikke ukritisk hoppe med på den nuværende digitale infrastruktur, der giver nogle få datamonopoler magten over vores digitale liv.
7. dec. 2016 Af: Tekdeb
Pernille Tranberg - dataetiker, tænker og kombattant på TEKDEB17.
Pernille Tranberg - dataetiker, tænker og kombattant på TEKDEB17.

Som tidligere journalist og nuværende rådgiver i dataetik i sin egen virksomhed og i non-profit tænkehandletanken dataethics.eu bruger Pernille Tranberg al sin tid på at forstå de nye teknologier og deres fordele og ulemper - herunder især påvirkningen på vores velfærdssamfund - og hvad vi skal sige ja og nej til og stille krav til. Pernille mener, at vi som individer skal tage magten over vores egne data tilbage, at staten skal bane vejen for dette, og at virksomheder og det offentlige skal give individer magten over deres egne data, for så vil de ikke kun få mange flere ægte data til deres rådighed, de vil også opleve en voksende digital tillid - begge dele skaber vækst. 


Deltag i debatten

luk
close