20-08-2018 16:13:09

TEKDEB er det korte navn for 'teknologiudviklingsdebatkonference', og her tager vi debatten om fremtiden til nye højder. TEKDEB blev afholdt d. 27. februar 2017 og vi glæder os til at gentage successen!

Peter Eduard

Kombattant: Fremtidens vækst ligger i kombinationen af robotteknologi og neurologi, og Peter stiller spørgsmålet: Hvor længe holder 'ægte' op med at være bedre end 'kunstigt'?
7. dec. 2016 Af: Tekdeb
Peter Eduard - fremtidsteknologoptimist og kombattant på TEKDEB17
Peter Eduard - fremtidsteknologoptimist og kombattant på TEKDEB17

Peter Eduard er oprindeligt marinbiolog, men har det seneste årti primært arbejdet med robotter, formidling, innovativ undervisning og ny teknologi hos bl.a. Undervisningsministeriet, Teknologisk Institut, Afdeling for robotteknologi og som ekspertrådgiver for EU-kommissionen. Er medforfatter på en artikel om neuro-optimering hos børn og unge.

Peter er håbefuld for fremtidens vækst i kombinationen af robotteknologi og neurologi. Danmark er førende inden for udvikling af ”små” og hurtige robotter og har et skarpt fokus på velfærdsteknologi. Vi befinder derfor os i et unikt ’window of opportunity’ i disse år.  Efterhånden som resultater fra bl.a. Human Brain Project begynder at give veldokumenterede konkrete indblik i de mere grå områder af vores viden, kan særligt mindre, nye virksomheder levere patenterbare gennembrud, der kan give grobund for voldsom, verdensomspændende vækst.


Deltag i debatten

luk
close