19-08-2018 17:14:40

TEKDEB er det korte navn for 'teknologiudviklingsdebatkonference', og her tager vi debatten om fremtiden til nye højder. TEKDEB blev afholdt d. 27. februar 2017 og vi glæder os til at gentage successen!

Kombattanter og værter

Debatterne på TEKDEB17 sættes i gang af inviterede kombattanter og værter - men det er deltagerne, der slutter dem af.
Af: Tekdeb

På TEKDEB17 vil du møde en perlerække af fagligt veloplagte og til fingerspidserne forberedte kombattanter og debatører. De vil sætte debatterne i gang og sørge for at give hinanden og jer noget at tænke over.

Men (!) det er i høj grad jer - deltagerne - der skal få debatterne på TEKDEB17 til også at leve videre ude i landet. Hvor end I deltager fra - København, Horsens, Odense, Aalborg - er det op til jer at gå i dialog og clinch med kombattanterne. Fra debatarenaen spørger vi ud, og I spørger ind. Spids tankerne, og gør klar til en levende, landsdækkende teknologiudviklingsdebatkonference.

Herunder præsenterer vi kombattanter og værter - glæd jer til at møde dem veloplagte og klar til at gribe både jeres spørgsmål og argumenter og tage debatten til nye højder. 

Anders Høeg Nissen
Anders Høeg Nissen

Kombattant: En af de skarpeste formidlere af teknologi. Mangeårig vært på P1 hardisken, og nu podcaster og opklægsholder med en drøm om at blive fremtidsminister.

Læs mere
Martin Kyed
Martin Kyed

Kombattant: Analysechef, talknuser, cheføkonom ... Martin spiser regnestykker, databehandling og kvantitativ analyse til morgenmad.

Læs mere
Pernille Tranberg
Pernille Tranberg

Kombattant: Pernille Tranberg tror på, at Europa kan opnå vækst via data ved at bruge data etisk ansvarligt fra begyndelsen og ikke ukritisk hoppe med på den nuværende digitale infrastruktur, der giver nogle ...

Læs mere
Peter Eduard
Peter Eduard

Kombattant: Fremtidens vækst ligger i kombinationen af robotteknologi og neurologi, og Peter stiller spørgsmålet: Hvor længe holder 'ægte' op med at være bedre end 'kunstigt'?

Læs mere
Peter Froberg
Peter Froberg

Kombattant: Velbevandret udfordrer af forretningsmodeller og fortaler for digital innovation

Læs mere
Rikke Hvilshøj
Rikke Hvilshøj

Kombattant: Som tidligere minister og politiker er Rikke ikke færdig med at drømme om hvordan teknologi og digitalisering kan gøre Danmark til et bedre og smartere samfund.

Læs mere
Susanne Odgaard
Susanne Odgaard

Kombattant: Levende passioneret i forhold til ny teknologi og holder aldrig op med at stille spørgsmål til teknologierne i samfundet og mennesket.

Læs mere
Thomas Terney
Thomas Terney

Kombattant: Klogere og bedre uddannede debattører inden for kunstig intelligens (såvel som sin egen) skal man lede længe efter ...

Læs mere
Carsten Ortmann
Carsten Ortmann

Medvært: Filosofiformidler og erfaren vært for debatter om filosofi, sandheder og virkeligheder

Læs mere
Dzenita Hasic
Dzenita Hasic

Medvært: Softwareingeniør - in spe - og dybt optaget af robotter og det omkring dem

Læs mere
Jeppe Søe
Jeppe Søe

Medvært: Debattør, samfundsorienteret og erfaren vært for debatter om udvikling af teknologi i og for vores samfund

Læs mere
Søren S. Holmberg
Søren S. Holmberg

Medvært: Kultur- og samfundsdebattør, teknologivant og rutineret i at tænke fremad

Læs mere
luk
close