19-01-2018 08:49:23

TEKDEB er det korte navn for 'teknologiudviklingsdebatkonference', og her tager vi debatten om fremtiden til nye højder. TEKDEB blev afholdt d. 27. februar 2017 og vi glæder os til at gentage successen!

TEKDEB17 - Aalborg

TEKDEB er det korte navn for "teknologiudviklingsdebatkonference" - reserver eftermiddagen d. 27. februar 2017, og lad os tage debatten om fremtiden til nye højder.
Arrangør: IDA Nord
Medarrangører: IDA Design & Innovation, IDA Education, IDA Fremtidsteknologi, IDA IT

TEKDEB er det korte navn for "teknologiudviklingsdebatkonference" - reserver eftermiddagen d. 27. februar 2017, og lad os tage debatten om fremtiden til nye højder.
På TEKDEB17 vil du møde en perlerække af fagligt veloplagte og til fingerspidserne forberedte kombattanter og debatører.

Men (!) det er i høj grad jer - deltagerne - der skal få debatterne på TEKDEB17 til også at leve videre ude i landet. Hvor end I deltager fra - København, Horsens, Odense, Aalborg eller andre steder - er det op til jer at gå i dialog og clinch med kombattanterne. Fra debatarenaen spørger vi ud, og I spørger ind.

Jeppe Søe er erfaren journalist, foredragsholder og facilitator baseret på en bredt funderet teknologisk sans og interesse. Jeppe både leger med og bruger professionelt nye teknologier - fra de er gadgets til de bliver mainstream.
På TEKDEB17 er Jeppe medvært for arrangementet i Aalborg og vil gøre sit for, at Nordjylland sætter massivt og effektivt aftryk på debatterne i hele landet.

Spids tankerne, og gør klar til en levende, landsdækkende teknologiudviklingsdebatkonference.

Kommende arrangementer
fra IDA Nord

24 jan.
TAK!
  • AAU, Aalborg Øst
  • onsdag d. 24. januar kl. 17:00
8 feb.
SLUK! - Overlevelseskursus i den digitale verden
  • AAU, Aalborg Øst
  • torsdag d. 08. februar kl. 17:00
21 mar.
IDA Nord – Generalforsamling 2018
  • Aalborg Congress & Culture Center , Aalborg
  • onsdag d. 21. marts kl. 17:00
24 mar.
Påskefrokost 2018
  • Restaurant Kronborg, Aalborg
  • lørdag d. 24. marts kl. 12:15

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close