29-06-2017 02:32:05

TEKDEB er det korte navn for 'teknologiudviklingsdebatkonference', og her tager vi debatten om fremtiden til nye højder. TEKDEB blev afholdt d. 27. februar 2017 og vi glæder os til at gentage successen!

TEKDEB17 - Horsens

TEKDEB er det korte navn for "teknologiudviklingsdebatkonference" - reserver eftermiddagen d. 27. februar 2017, og lad os tage debatten om fremtiden til nye højder. Arrangementet holdes i Horsens!
Arrangør: IDA Østjylland
Medarrangører: Erhvervsudvalg, IDA Østjylland, Horsens Afdeling, IDA Østjylland, IDA Design & Innovation, IDA Education, IDA Fremtidsteknologi, IDA IT

På TEKDEB17 vil du møde en perlerække af fagligt veloplagte og til fingerspidserne forberedte kombattanter og debatører. Dem præsenterer vi på denne side i løbet af december.

Men (!) det er i høj grad jer - deltagerne - der skal få debatterne på TEKDEB17 til også at leve videre ude i landet. Hvor end I deltager fra - København, Horsens, Odense, Aalborg eller andre steder - er det op til jer at gå i dialog og clinch med kombattanterne. Fra debatarenaen spørger vi ud, og I spørger ind.

Spids tankerne, og gør klar til en levende, landsdækkende teknologiudviklingsdebatkonference.

Kommende arrangementer
fra IDA Østjylland

20 aug.
CLIMATE PLANET
  • Aarhus, Aarhus C
  • søndag d. 20. august kl. 17:00
21 aug.
Climate Planet: Engineer The Future inviterer gymnasier på den vildeste tur ud i rummet
  • Climate Planet , Aarhus C
  • mandag d. 21. august kl. 08:00
27 sep.
Virksomhedsbesøg hos CGI
  • CGI, Tranbjerg
  • onsdag d. 27. september kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close